Visszatérő álmom a valóság

Egy szemeszterem a német felsőoktatásban. Én magam pedig tele várakozással és reménnyel. Ha csak fele olyan jól sülne el,mint Weimar 2005 nyarán... Nektek, akiket érdekel és magamnak emlékül arról, hogy mit sikerült kihozni ebből az egészből! Hogy mit sikerült kihozni, mit rontottam el, már tudom, tudjátok. Kezdődjön az újabb, a búcsú félév, új emberekkel és régiekkel, új élményekkel, tanulással és munkával teli. Tehát mit Erasmus in Erlangen, Teil 2.

szerda, május 24, 2006

Quimby a Művészetek Palotájában!

Szombaton este a Művészetek Palotáját is meghódítja a Quimby.

Május 27-én este nyolctól Kiss Tibiék muzsikája csendül fel a Fesztivál Színház koncerttermében!
"Aki néha-néha eljut a zenekar egyes koncertjére, az tudja, hogy mindig valami csemegében lehet része - a hazai koncerttermekben szokatlan szólamok csendülnek fel, pszichedelikus zörejek mentén, egészen a parnasszusra szökő organikus hangorkánokig. Ez a mostani koncert sokban lesz hasonló, de egyben különleges is: az elmúlt évadban színházban is rendszeresen fellépő együttes most a környezethez alkalmazkodó, némileg teátrális koncertet ad, sok meglepetéssel, és a már megszokott, egyébként vegyes Quimby salátával."
Szerkesztőségünk megkereste a Művészetek Palotája programszervezőit, hogy megtudja, miként is jött létre a Quimby és a "MüPa" találkozója.
Várkonyi Attilától megtudtuk, a Művészetek Palotájának alapkoncepciója, hogy minden műfajnak teret adjon a bemutatkozásra. Korábban már fellépett a palotában - többek között - a Kispál és a Borz, az United, illetve Presser Gábor is, éppen ezért a ma oly' népszerű Quimby megkeresése nem volt meglepetés.
A "MüPa" kereste a zenekart, ám közösen dolgozták ki azt a koncepciót, amire a szombati koncert épül.
A rendezvény egyik legnagyobb érdekessége, hogy ezúttal színházi székekben ülve - ám nem színházi előadást látva -, igen látványos fény-, és multimédiás technikákkal fűszerezve élvezhetjük a Quimby muzsikáját.
forrás: www.hirado.hu
Mindenkinek jó szórakozást, aki megy, ehhez a kihagyhatatlan élményhez és a ma esti Zöld Pardonhoz is! Élvezkedjetek helyettem is!

2 Comments:

Blogger szenka said...

és helyettem is bár remélem 3 hét múlva is lesznek hasonló élvezkedôs programok, ahonnan már küldhetek fényképet szeretett idegenbe szakadt barátnémnak!!!
Millió puszi!!!

18:40  
Anonymous Névtelen said...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

06:23  

Megjegyzés küldése

<< Home