Visszatérő álmom a valóság

Egy szemeszterem a német felsőoktatásban. Én magam pedig tele várakozással és reménnyel. Ha csak fele olyan jól sülne el,mint Weimar 2005 nyarán... Nektek, akiket érdekel és magamnak emlékül arról, hogy mit sikerült kihozni ebből az egészből! Hogy mit sikerült kihozni, mit rontottam el, már tudom, tudjátok. Kezdődjön az újabb, a búcsú félév, új emberekkel és régiekkel, új élményekkel, tanulással és munkával teli. Tehát mit Erasmus in Erlangen, Teil 2.

szombat, január 27, 2007

N.

"Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell minden nap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk."
(Shirley Conran)

"Míg van posta, és nem vágják el a telefonvonalakat, míg van mondanivalónk, s amíg minden szorongásunk és örömünk meg akarjuk osztani egymással, addig barátok maradunk. Mindörökre!"
(Marion C. Garretty)

4 Comments:

Blogger Unknown said...

"Barátom! Te sohasem vársz tőlem túl sokat. Boldog vagy, ha sikert érek el, de kudarcaim sem változtatnak meg. Megadsz nekem minden segítséget, ami csak tőled telik - de még ennél is fontosabb, hogy itt vagy nekem."
[Jean Smith, Wendy]

"A barátság boldogságunkat növeli, míg nyomorúságunkat csökkenti - megkettőzve örömünk, megfelezve bánatunk."
[Addison, Joseph]

"Ám minden út rögös számomra, melyen nem kísér barát."
[Shane, Elizabeth]

"Nem is annyira barátunk segítsége, mint inkább a biztos tudat segít, hogy barátunk segíteni fog."
[Epikürosz]

"Ein Freund ist ein Mensch, der immer da ist, wenn man ihn braucht; vor allem aber nicht da ist, wenn man ihn nicht braucht."
[Gabin, Jean]

"Man hat etwas weniger Freunde, als man annimmt, aber etwas mehr, als man kennt."
[von Hoffmannsthal, Hugo]

19:03  
Blogger Agota said...

Szia drága Robi!

Én is ismerek még csomó más idézetet, de ez most speciel egy embernek szól és Ő pontosan érti az üzenetet és, hogy miért nem illene ide bármelyik a Te idézeteid közül, csak az enyémek

Mindenestre köszi, hogy figyelsz továbbra is!

Csók,
Ágó.

20:01  
Anonymous Névtelen said...

Koszonom, hogy egy erdekes blog

00:54  
Anonymous Névtelen said...

Thanks for the erdekes informacio

04:45  

Megjegyzés küldése

<< Home